Que son i com funcionen els bols tibetans o "Bols Cantors dels Himalayes"

20.06.2012 20:26

El poder guaridor i relaxant del so dels Bols.

Els bols tibetans, realitzats en 7 metals sagrats. or, plata, mercuri, coure, ferro, entany i plom, son instruments sigulars. Quan hom comença a colpejar o moure`ls amb diferents tipus de palets, es transformen en l'aire vibracions inesperadament càlides, profundes i perceptibles. Degut a les seves qualitats espirituals, els sons que desprenen poden conmoure en lo més profund de les ànimes, transferint el seu poder transformador.

Nosaltres estem vibrant constantment (ja que estem formats per atoms en constant vibració). Cada molécula, célula, teixit, orga, glándula, os i fluid del nostre cos té el seu propi index (coeficient) de vibració. El mateix succeeix amb cada xacra i cada camp electromagnètic  o aura. Aquest punts i camps d'energia son d'igual importància per  al cos físic, encara que menys densos. En cert sentit reflexen l'estat del cos físic, però el que ès més important és que el cos físic reflexa l'estat del aura. La ciéncia de la cimàtica, proba més enllà de tot dubte, que qualsevol so proper al organisme humà originarà un canvi en el cos físic i en els seus camps electromanètics. Aquest canvi malgrat es temporal, produeix i genera moments de sanació.

La majoria de malalties comencen en un dels cossos subtils. Pensaments, emocions i programació negatius formen una capa densa, en forma de patrons de energia  cristalitzats en els nostres camps etèrics. Aquest patrons cristalitzats van penetrant gradualment, fins que en darrera instància, es manifesten en el cos físic. El so es capaç de disoldre les cristalitzacions o energíes potencialment perjudicials molt abans que arribin al cos físic. EL QUE ES MEDECINA PREVENTIVA EN EL SEU ESTAT MES PUR.

Els bols com reforç per la relació, meditació i tranformació:

La meditació es un estat de descans per la ment. Es una oportunitat per permetre, que la nostra psiquis es relaxi i alliberar les tensions, l'agotament i l'estrés. Es un so tant harmònic que ens porta sense esforç al estat de relaxació profunda, mentre el seu so circular ens va acostant a la expansió de la consciència.

Són moltes les persones que descriuen el estat al que arriben amb aquest so com .... tornar a la llar... on sense cap dubte existeix una sensació de PAU ABSOLUTA.

 

Contacte:

Tel: 619 65 17 10

Mail: kailas2010@hotmail.com

 

Contacto

Mandala Ioga

tallermandala@gmail.com

Pg. Pasqual Ingla, 16 (cant. Av. Salòria)
La Seu d'Urgell

Tel.: 607 49 44 29

Buscar en el sitio

Encuesta

Has vingut a probar una classe de ioga al nostre centre?

© 2010 Todos los derechos reservados.

Crea una página web gratisWebnode