Kundalini Ioga

El Kundalini Ioga també anomenat de la consciència, consisteix en tècniques ióguiques senzilles que poden ser practicades per tothom. Alguns dels seus efectes positius s'experimenten inmediatament. Manté el cos en forma i entrena la ment per a ser forta i flexible permetent afrontar millor els canvis i l'estrés. Hi ha un augment de la capacitat d'oxigenació del cos i una circulació del flux sanguini cap a les glàndules, que proporciona la elevació de la consciència i vitalitat. A través de les tècniques de respiració i meditació es pot aconseguir pau en la ment.

 

Cada alumne principiant participa a un ritme que s'acomodi a la seva flexibilitat i fortalesa. Es recomana usar roba blanca, ampla i còmoda, preferiblement de cotó o una altra fibra natural. És millor practicar sense mitjons per ajudar a estimular les terminacions energètiques dels peus. Cal deixar passar entre dues o tres hores des de l'últim menjar per realitzar la pràctica de ioga i meditació.

 

Cada classe de Kundalini Ioga comença entonant el mantra: Ong Namo Guru Dev Namó. Aquest mantra significa: "M'inclino davant la consciencia creadora infinita, i el diví mestre interior". Aquesta pràctica centra i calma la ment per estar obert a ser guiat, a més d'invocar a la consciència de tots els Mestres de Kundalini Ioga a través per protegir i guiar la pràctica de ioga. Aixó és la Cadena Daurada.

Abans de cantar, reconeix el teu estat intern. Això augmentarà la teva autoconciencia per observar els efectes que experimentaràs en la teva sessió de Kundalini Ioga. És possible observar canvis en els teus pensaments i en les teves sensacions corporals amb un simple exercici.

 

PranayamaPrana significa força vital, yama és allò que la controla. Quan controles la teva respiració pots controlar la teva vida - com quan per calmar a algú utilitzes la frase "relaxa't i pren una respiració profunda"-. Els nostres pulmons són l'òrgan més gran del cos, però molta gent utilitza solament una desena part de la seva capacitat pulmonar.  La respiració llarga i profunda construeix fortalesa i paciència. Respirar pel nas filtra l'aire, l'escalfa i humidifica.

 

Mantres :  Els mantres són sons o paraules per controlar la ment. Man significa ment. Tra (ng) són els moviments o ones mentals. Mantra és una ona, una repetició de so i ritme que dirigeix o controla la ment. Quan recites un mantra reps un impacte pel seu significat, el seu patró energètic, el seu ritme, i a través dels punts reflexos que pressiona dins de la boca. Quan es recita correctament el mantra activarà àrees del sistema nerviós i el cervell i permetrà experimentar el seu significat o l'habilitat energètica associada amb ell. 

AsanesTraduïm asana com a postura. Coneixem el Kundalini Ioga com el Ioga dels angles i els triangles. L'ús d'angles en Kundalini Ioga en combinació amb pranayamas, mantres i mudres (postures de les mans) és una de les principals raons per les quals aquesta pràctica treballa tan ràpid. Els angles posen pressió sobre les glàndules per a secretar. Quan es relaxa una postura i el cos roman quiet,  les secrecions glandulars que han estat estimulades tenen una oportunitat per circular lliurement. El resultat és un sistema glandular equilibrat que té un efecte positiu sobre la teva estabilitat emocional a través de la química del teu cos.

 

MudresEls antics ioguis van dibuixar mapes de les mans identificant les parts del cos i del cervell associades a cada àrea. Cada zona de la mà representa també diferents emocions i comportaments. Corbant, creuant, estirant i tocant els dits o puntes dels dits en configuracions específiques és una tècnica ióguica per comunicar amb el cos i la ment.

 

Tancant la Classe : Cada classe de Kundalini Ioga acaba amb la cançó de el “Etern Sol” i l'entonació del mantra "Sat Nam". Aquesta cançó de benediccions i el mantra t'ajuden a prendre terra, integrar els beneficis del ioga i preparar-te per reprendre les activitats del teu dia.

 

"Que l'etern sol t'il·lumini,l'amor t'envolti i la llum pura interior guiï el teu camí. Sat nam."

 

Contacto

Mandala Ioga

tallermandala@gmail.com

Pg. Pasqual Ingla, 16 (cant. Av. Salòria)
La Seu d'Urgell

Tel.: 607 49 44 29

Buscar en el sitio

Encuesta

Has vingut a probar una classe de ioga al nostre centre?

© 2010 Todos los derechos reservados.

Haz tu página web gratisWebnode